Cautare

2383 de rezultate pentru "serviciul clienti dolce" (3.07 secunde)
In acest sens Serviciul Roman de Informatii a predat CNSAS dosarele de urmarire informativa din perioada 1986-1989 intocmite pe numele lui Mircea Toader pentru "relatii neoficiale cu cetateni straini".
Romanii care lucreaza in diverse tari ale Uniunii Europene pot beneficia de Serviciul de orientare pentru cetateni (SOC), prin care pot beneficia gratuit de consultanta juridica in limba romana. ... Serviciul acopera intreaga Europa, oferind cetatenilor informatii si sfaturi personalizate privind drepturile care le revin pe piata interna.
Pentru a proteja serviciul propriu de salubritate, la propunerea executivului, consilierii municipali au votat modificarea contractului de asociere dintre Primaria Craiova, Consiliul Judetean Dolj si celelalte localitati afiliate, prin stabilirea unui nou model de colectare si transport al gunoiului. Pentru Craiova, serviciul va fi dat in gestiune directa Salubritatii.
Serviciul Politiei Rutiere (SPR) Constanta se poate "traduce" prin 30 de automobile, un autolaborator crimininalistic si 114 lucratori. ... In plus, Serviciul Politiei Rutiere Constanta mai are in dotare o Dacia 1310.
Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Dolj va functiona, de saptamana viitoare, in noul sau sediu de langa Grupul Scolar Energetic, a anuntat ieri seful acestei institutii, comisarul-sef Gheorghita Oana.
Potrivit dispeceratelor, constantenii au apelat serviciul 112, in luna iunie, de 16.
Liderul deputatilor PSD Viorel Hrebenciuc a declarat, luni, ca a verificat cum au ajuns in presa inregistrarile discutiilor dintre membri ai Comisiei Udrea si a conchis ca nu au fost difuzate de serviciul tehnic al Camerei Deputatilor, precizand ca poate banui ce serviciu s-a ocupat de acest lucru.
Pe de alta parte, MApN sustine ca nu este singurul organizator al paradei militare de 1 Decembrie, din Piata Arcul de Triumf, aceasta fiind pregatita impreuna cu Ministerul Administratiei si Internelor, Serviciul Roman de Informatii, Serviciul Protectie si Paza si in colaborare cu alte autoritati publice.
Ar fi util ca SRI sa poata face anchete in contraterorism si contraspionaj Directorul SRI, George Maior considera ca Serviciul ar trebui sa poata face anchete penale, dar numai atunci cand este vorba despre contraspionaj sau antiterorism, dar ca in general nu vrea sa aiba atributii in zona anchetelor penale.
Bogdan Tiberiu Iacob) Scriam acum citeva luni ca prin nominalizarea lui MRU la guvern, SIE a luat un avans spectaculos in fata marelui rival SRI, iar serviciul pastorit de Maior nu a intirziat sa dea anumite semnale de nemultumire.
Serviciul vine ca urmare a cooperarii intre CEC si firma americana si, dupa cum sustin surse apropiate acestei afaceri, partea straina este o companie la care si-a adus contributia si fostul ambasador al SUA la Bucuresti, James Rosapepe.
Companiile cu activitati in domeniul telecomunicatiilor si serviciilor postale pot contribui la fondul pentru serviciul universal direct proportional cu veniturile rezultate exclusiv din aceste activitati, spune un comunicat ANRC.
"Am preluat de la Serviciul de administrare a pietelor zece grupuri, pentru folosirea carora nu a fost pana acum perceputa taxa. ... Transferul acestor constructii, de la Serviciul de administrare a pietelor la RAADPFL, a avut loc luna trecuta, ca efect al unei hotarari a Consiliului Municipal Craiova.
Serviciul Public de Impozite, Taxe si alte Venituri ale Bugetului Local si-a aniversat ieri, la sediul institutiei, 5 ani de activitate. ... Pentru urmatorii doi ani, Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta si-a propus realizarea unei serii de proiecte, majoritatea axandu-se pe informatizarea serviciilor pe care le ofera institutia.
De la data de 6 ianuarie, Rosal va prelua serviciul de salubrizare", a explicat primarul. ... Asa cum se cere in recursul inaintat de Rosal, firma lui Silviu Prigoana este declarata castigatoare a licitatiei, Urban urmand a preda serviciul in trei luni de la emiterea hotararii.
Gunoiul depozitat contra cost la rampa ecologica a Craiovei, de la Mofleni, nu pare sa fie contabilizat permanent si de Serviciul Public de Salubritate (SPS) Craiova, unitatea care transporta deseurile la rampa.
Gunoiul depozitat contra cost la rampa ecologica a Craiovei, de la Mofleni, nu pare sa fie contabilizat permanent si de Serviciul Public de Salubritate (SPS) Craiova, unitatea care transporta deseurile la rampa.
numarul 116000 Asociatiei Centrul Roman pentru Copii Disparuti si Exploatati Sexual, iar numarul 116111 Asociatiei Telefonul Copilului", se arata intr-un comunicat al ANRCTI.Numerele trebuie activate de Romtelecom in cel mult sase luni de la data alocarii.Pe toata perioada de valabilitate a licentelor (pana la 25 iulie 2018), titularul licentei, Romtelecom, are obligatia de a se asigura ca serviciile sunt disponibile non-stop (24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, la nivel national), ca informatiile privind disponibilitatea serviciului sunt usor accesibile publicului si ca, pe perioada in care serviciul nu este disponibil, apelantii sunt informati cand acesta va deveni disponibil.Prin intermediul numarului 116000, Centrul Roman pentru Copii Disparuti si Exploatati Sexual va furniza servicii de urgenta pentru copii disparuti, va prelua apeluri prin care se anunta disparitia unor copii si le va transfera apoi Politiei.
Horia Brenciu isi lanseaza la Pro Tv, duminica, 23 mai 2010, la "Divertis - Serviciul Roman de Comedie" cel mai recent videoclip pentru piesa "Ultimul dans".
de la STS, deși raportul Guvernului nu-i gaseste vreo vina Premierul Victor Ponta a reiterat, joi seara, la Romania Tv, ca una dintre institutiile vinovate de esecul misiunii de cautare si salvare din Apuseni este Serviciul de Telecomunicatii Speciale.
google-analytics.com